Avís legal

La titular d’aquest web és:

LLUÍS SAYÓ ESTEBA
NIF: 40425088N
C/ Ripollès, 5. Polígon Industrial Empordà internacional. 17469 Vilamalla
Tel. (+34) 972 524 535
Email: info@sayo.cat

 

Propietat intel·lectual i industrial:

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a LLUÍS SAYÓ ESTEBA, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. LLUÍS SAYÓ ESTEBA, presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. LLUÍS SAYÓ ESTEBA, n’autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a LLUÍS SAYÓ ESTEBA, qui es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

Responsabilitat sobre els continguts:

Tot i que LLUÍS SAYÓ ESTEBA, actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això, LLUÍS SAYÓ ESTEBA, manifesta que les informacions que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a LLUÍS SAYÓ ESTEBA

LLUÍS SAYÓ ESTEBA no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

Condicions d’ús:

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Llei aplicable i jurisdicció:

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació plena dels termes i condicions en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament per la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre ella. L'usuari, en virtut de la seva acceptació renúncia expressament a qualsevol fur que per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent li  pogués correspondre.

 

Actualitzat el 07 de maig de 2018

Ebenisteria

La combinació perfecta que uneix les eines
 i les mans artesanes amb les noves tecnologies

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR